og etter. Å etablere gode rutiner i forhold til dette er viktig, sier Brean. Man skal ta seg god tid. Dette kan oppleves litt som første samleie, at man ikke er helt kjent og gjennom dette første samleiet blir man kjent igjen. Lommelegen - Svie og ubehag på penishodet etter samleie 10 kjappe om etterrier og renselse Baby Det kan derfor være greit å vente med samleie til det har gått tre til fire uker. Da har stingene fått tid til å gro, og det ikke er risiko for infeksjon i livmoren. Hvordan gjør dere det når dere vil ha samleie etter fødselen? Når dere er klare for samleie etter fødselen må dere begynne rolig. Når hadde dere samleie for første gang etter fødsel?

Damer som tisser når kan man ha samleie etter fødsel -

Dette behandles med fuktighetsbevarende kremer ( uten parfyme daglig rens med varm vann uten sterke såper. Du kan kombinere disse råd med soppsalve. De kan synes det er frastøtende. Når kommer sexlysten tilbake etter fødselen? Så har er det store forskjeller, sier von Krogh. At hun opplever tørrhet er helt normalt og henger sammen med ammingen. Tenk på hvor godt det var på det beste.

Damer som tisser når kan man ha samleie etter fødsel -

Da er det viktig å bruke tykke bind, og skifte hyppig. Ta dere god tid og ha mye nærhet og trygghet til hverandre. Man kan få hjelp til dette både hos fysioterapeut med spesialutdannelse og hos gynekolog. Hva med å bare føle seg fram (bokstavelig talt er det for ubehagelig, avbryter dere og avslutter på annen måte. Ta dere god tid, ikke press, ha respekt for at ting tar tid. Om det ikke blir bedring kan du bare slutte med den.

Damer som tisser når kan man ha samleie etter fødsel

1 tanker om “Damer som tisser når kan man ha samleie etter fødsel

  • 13.11.2018 kl 12:04
    Permalink

    -

    Svar

Legg igjen et Svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket *